AVOINNA

Avoinna 

pe klo 18-(24)03

la klo 18-(24)03

Huomioittehan yksityis- ja juhlatilaisuudet.

Keittiö avoinna vain joulu- ja tilausryhmille.

 

 

 

 

 

Menu 1.

Pöytiintarjoiltuna 

Alkuruoat

 

Katkarapu-kylmäsavulohitartar

©©©

Kylmäsavuporo-alkupala

©©©

Valdemari tapas 

graavilohta, tuorejuustotäytteistä kylmäsavulohi- ja pororullaa,

riimihärkää ja savustettua poronmaksaa

©©© 

Pääruoat

 

Siika-lohiduetto

 Paistettua siikaa ja lohta

korvasienikastiketta, juurespaistosta ja perunoita.

©©©

Täytetty härän tournedos

Savuporolla ja aurajuustolla täytettyä härän tournedosta

madeirakastiketta,juurespaistosta ja uuniperuna

©©© 

Täytekakkukahvit